Goooood morgon

Skrivet av admin Upplagt Mar - 22 - 2011
...till min första tuesday morning letter! Tisdagar är för många den dag i veckan som vi suckar djupast av längtan efter fredag….så varje Tuesday morning vill olika personer här på min hemsida skriva några rader om vad som frambringar skrattet, glädjen och lusten i just deras liv på en helt vanlig tisdag….det första brevet är från mig på svorska..roligt! Mitt livsmotto är ”om du inte har något godt att säga om andra – säg inget” …en solstråle smyger sig in mellan gardinerna och vidare in i mitt sovrum och kyssar mjukt mina ögon, jag öppnar dom forsiktigt, sträcker mig och gäspar stort,  vänder mig mot den tomma sidan och känner en intensiv saknad av en varm kvinnas famn…suckar lätt, står upp och tar en lång varm dusch, gör i ordning en härlig frukost med levande ljus, det är helt tyst i huset! Solen lyser upp hela huset och fyller varje hörn med värme och glädje – i just den stund känns livet underbart, och det är bara TUESDAY MORNING…vidunderlig!! Just då ringer min mobil och en kompis ringer och säger ”grattis till Ännu ett guld, vilket VM ni gjort”…visst är det härligt att vara norsk i Sverige. Jag har under VM  tagit 9 guld… och det är fortsatt bara TUESDAY MORNING! Känner att denna veckan kommer bli en tia. Efter frukosten förbereder jag mig inför mötet med ca 500 vardagshjältar på företaget Posten Norden…  Temat är HIGH FIVE! Det är min vecka att ha mina två tonåringar, så efter föreläsningen skall jag hämta dom på olika aktiviteter och åka hem, laga till lite italiensk mat tillsammans – sen sätta på lite skön musik, ta ett glas rött och bara njuta tills jag kryper ner mellan laken och precis innan sömnen vaggar mig i sömn summera alla skratt och smil under dagen, och det är bara TUESDAY…WOOOAWWW! P.S. Det enda som fattas är en varm kvinnas famn att hålla om innan jag somnar…men herregud, det ju bara TUESDAY MORNING och hela veckan ligger framför mig…fylld av skratt, glädje och lust….HIGH FIVE!! Hur ser en bra tisdag ut för just dig? En varm Tuesday morning kram från Atle…vi hörs nästa vecka
Kategori: Psst!

Kommentarer är låsta.