Äntligen Tisdag och the morning letter…

Skrivet av admin Upplagt Apr - 05 - 2011
Just nu är jag är på en mini turne över tre veckor med ett underbart gäng författare och redaktörer från bokförlaget Gleerups och vi riktar oss till pedagoger inom gymnasie och vuxenskolan.  Igår var vi på folkets hus i göteborg (ca 200 personer) och det blev en mycket lyckad dag/kväll. På väg hem blev jag stoppad av en civilpolis som upptäckte att mitt körkort utgått för ett halvt år sedan, min bil hade körförbud pga att jag är tidsoptimist och missade besiktningstiden i februari..sen som grand finale var min nummerplåt fram borta… de två poliserna blev över sig av lycka och det kändes lite som på julafton under presentutdelningen…vet inte om poliser jobbar på provision, men jag fick en bild i huvudet av Kling och Klang…
Idag står bilen på en söt liten parkeringsplass någonstans i Borås. Det som gör denna tisdagen till en FANTASTISK dag är mailet från en deltagare igår….man kan ju inte bli annat en kjempeglad av en sådan bild med föjande text…”Tack Atle för en fantastisk föreläsning på folkets hus igår, du fick mig att inse att Jag är faktisk helt UNIK och FANTASTISK ”……
Så tanke och syfte med detta brev är följande: Goda handlingar ger goda handlingar tillbaka när man minst förväntar det…. Poliserna som jobbar i en tuff vardag blev jättenöjda över att ”rädda” övriga trafikanter från denna uppenbarligen farliga norrman som inte läst om nollvision i trafiken, och fick samtidigt extra pesetas i semesterkassan. Jag blev nöjd att äntligen få min bil till bilprovningen och en ny skylt fram med EU märke …wooahww!  Men det bästa var ju  mailet som gör min tisdag till en FANTASTISK dag! Kära läsare - Hur ser din tisdag ut? Har någon givit dig ett litet smil eller en kram? Har du sagt något fint till någon du tycker om?  Gör det nu! För snart 20 år sedan skrev jag i en avhandling mitt livsmotto… ”Om du funderar på att vilja göra någon annan lycklig – var beslutsam!” Alltid optimisten Atle
Kategori: Psst!

Kommentarer är låsta.